Szolgáltatás


Kedves Látogató!

Mivel ezeket a sorokat olvasod, valószínűleg egy blog bejegyzésemről kattintottál ide. Talán éppen egy pénzügyes vagy és szeretnél minél több hasznos információt magadba szívni? 
Kíváncsi vagy, hogy a határidők szorításában miképpen dolgozhatnál gyorsabban, hatékonyabban? Vagy éppen vezető vagy, és a csapatod munkáját szeretnéd megkönnyíteni?

Ismerősek az alábbi helyzetek?
  • Ha az adatkinyerés az ügyviteli és könyvelési rendszerből macerás és kényelmetlen...
  • Ha (beteg)szabadságon vagy, és mégis adatokért zargatnak...
  • Ha szükséged van egy adatra/kimutatásra, de a kolléga pillanatnyilag nem elérhető és amúgy is csak később tud foglalkozni a kéréseddel...
  • Ha boltonként / munkatársanként / vevőnként / stb. ugyanazt a sablon Excel riportot kell elkészíteni manuálisan?
  • ...  
Te mivel tudnád a fentieket kiegészíteni? Te milyen esetet tudnál felidézni, amikor jól jött volna, ha a forrásrendszerekben található adatot Te is gyorsan és egyszerűen elő tudtad volna állítani? 
Szeretnéd, hogy a munkád ne az adatok előállításáról, hanem az elemzésről szóljon?

Ezt ajánlom

Ha van erre 1 szabad órád, akkor keress meg, és közösen átbeszéljük, mik a lehetőségeid és milyen irányba érdemes indulnod a pénzügyi/kontrolling rendszereid fejlesztésében
Ez ingyenes és minden kötelezettségtől mentes! Nincs nyomulás, nincs tukmálás, nincsenek értékesítési praktikák. Használd ki, veszíteni itt nem tudsz, nyerni viszont sokat!
E-mail: info_kukac_adatguru_pont_hu
Mobil: 30/196-8070